Natteravnene i Roskilde/Viby modtog 50.000 kr.

Natteravnene i Roskilde/Viby modtog 50.000 kr.

14-01-2015

De lokale Natteravne fra Roskilde/Viby har det helt store smil på for tiden. Foreningen har nemlig fået en flot donation fra Roskilde Festival på 50.000 kr. så det er blevet en helt fantastisk start på et nyt år..!


Festivalens kampagne Your Donations – begrundelse

”Det er sjældent, at jeg bliver mundlam i længere tid ad gangen, men jeg blev noget paf, og var længe om at samle mig efter overrækkelse af checken. Vi er i bestyrelsen meget beærede over, at vores arbejde er set og påskønnet af Roskilde Festival. I skal vide, at der er tale om den største enkeltdonation i foreningens historie.

Vi vil fra bestyrelsen rette en stor tak til Johnny Elmeskov for at have indstillet os, og en kæmpe tak til Roskilde Festival for at have udvalgt Natteravnene i Roskilde/Viby blandt de mange indstillede projekter” fortæller en meget glad formand Klaus Walmod.


Johnny Elmeskov havde indstillet Natteravnene

Det var Johnny Elmeskov, der som deltager på festivalen 2014 har indstillet de lokale Natteravne. Festivalen fik 293 forslag til almennyttige projekter, og 6 blev udvalgt, herunder altså Natteravnene. Foreningen har endnu ikke gjort os klart, hvad de vil bruge pengene til.

Læs mere her