10.000 unge til fest ved ABC Beach party i Grenå

10.000 unge til fest ved ABC Beach party i Grenå

13-07-2015
25 frivillige Natteravne var på plads fra kl 11.30 til langt ud på natten, da Radio ABCs årlige Beach party blev afholdt i weekenden.

Med hjælp fra de lokale Natteravne i både Hornslet, Ebeltoft, Århus Nord og Ældre Sagens Natteravne, kunne de mange frivillige tage godt hånd om de unge der måske skulle få lidt for meget alkohold ind under vesten.

"Vi havde stillet vores nye pavillon op, og havde samtidig tre hold Natteravne til at gå rundt og sørgede for, at de +10.000 unge mennesker, havde en dejlig dag/aften i trygge rammer" fortæller formand for Natteravnene i Grenå Kenneth Møller Kajhøj.
Da koncertpladsen lukkede ned kl. 24.00, gik Natteravnene med op til Grenå by frem til kl. 04.30, hvor de unge ligeså stille gik hjem i seng.

TV2 Østjylland fulgte med Natteravnene rundt hele aftenen, for at sætte fokus på det arbejde der laves på gaden.
Det kom der dette fine indslag ud af
(Scroll evt. lidt ned)

"Ud over, at vi jo "bare" er på gaden blandt de unge for at sikre, at de har en god og tryg aften og kommer godt hjem, så blev det også til mange gode snakke, krammere samt uddeling af både kondomer, bolcher og tatoveringer, som vi bad de unge hashtagge #KramEnNatteravn" slutter Kenneth af med et stort smil efter en meget oplevelsesrig dag/aften, som heldigvis kun bød på få situationer, med unge der havde fået for meget at drikke.