Ny sponsor til Natteravnene Esbjerg

Ny sponsor til Natteravnene Esbjerg

13-04-2016

Pressemeddelelse:

3F BOLSJER TIL NATTERAVNE!
3F i Esbjerg støtter Natteravnene med bolsjer, til uddeling i nattelivet.

Natteravnene er kendt for deres frivillige sociale indsats, med at være til stede bl.a. i Esbjergs natteliv og andre lejlighedsvise arrangementer, for gennem synlighed og voksenkontakt at skabe tryghed og støtte til børn og unge, der måtte have behov.
Natteravnenes koncept bliver nu kontakt værdsat, af de to lokale 3F afdelinger, 3F Esbjerg Transport og 3F Esbjerg, der som fagforeninger og en del af fagbevægelsens DNA, kender alt til det med at yde en frivillig aktiv indsats.

De to afdelingsformænd John Martin Schmidt og Henning Josefsen Overgaard, er tilfredse med bolsjestøtten, og ser flere lighedspunkter mellem Natteravnene og 3F fagforening, og udtaler bl.a.:

”Hvis der er nogen, som virkelig kender til det med at yde en frivillig aktiv indsats for samfundet, uden betaling, så er det i høj grad de tusindvis af Tillidsvalgt, som uddannes af de rigtige fagforeninger. Ordnede forhold for fremtidens børn og tryghed for unge, er det vores Tillidsvalgte kæmper for hver eneste dag, og derfor vil vi også gerne påskønne Natteravnenes indsats”, udtaler Henning Overgaard, afdelingsformand 3F Esbjerg Transport.

For en frivillig forening som Natteravnene, har sponsorstøtte af enhver karakter meget stor betydning, og da den første pose med 3F bolsjer allerede er udleveret, vil unge i nattelivet fremover blive budt på 3F-forfriskningerne, når de møder Natteravne i Esbjerg.

”Ære og respekt for Natteravnenes koncept. Et koncept vi støtter fuldt ud, og i øvrigt har vi selv flere interesser i nattelivet. Som den fagforening der ejer overenskomsten, varetager uddannelses- og brancheinteresser samt organiserer ansatte indenfor restaurationsbranchen, vil vi også glæde os over at ungdommen vil nyde 3F bolsjer sammen med tjenere, servitricer og dørmænd, mens de passer job eller hygger sig”, udtaler afdelingsformand i 3F Esbjerg, John Martin Schmidt.

”Bolsjerne er godt givet ud”, erklærer de to 3F formænd i fællesskab.

Eventuelle henvendelser kan ske til:

TLF. 28 35 92 55 John Martin Schmidt (3F Esbjerg).
TLF. 21 67 81 77 Henning Overgaard (3F Esbjerg Transport).